De LorAnn Professional Bakery Emulsions onderscheiden zich van geconcentreerde extracten door een rijke, robuuste en langdurige smaak. De emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen. Een prima keuze voor alle zelf te maken taarten, bodems, cakes, koekjes, maar ook vullingen, icing en desserts.

Princess Cake and Cookie baking emulsion heeft een licht nootachtig smaakaccent met een ondertoon van citrus en vanille. Smaakcombinatie van vanille, amandel en citroen. Gebruik deze emulsie voor alle recepten die vragen om een vanille extract met een extra rijke smaak.

De emulsies zijn op waterbasis en een goed alcohol vrij alternatief voor de meeste extracten. Door geen alcohol te gebruiken, maar natuurlijke stabilisators en water, kan de emulsie blootgesteld worden aan grote hitte, zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak.

 
  • Bevat 112 gram (ca. 110 ml)
  • Geen alcohol
  • Kosher
  • Suikervrij
  • Ingrediënten: water, propyleenglycol, natuulijke en kunstmatige smaakstoffen, Xanthaan gom, caramel kleurstof
  • Oplosbaar in water
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies